Home

Even voorstellen

Nieuws

Sportmassage

Welnessmassage

Lomi-Lomi-massage

Indiase hoofdmassage

Indiase hoofdmassage

Medical Taping

Tarieven

Contact

Inspratie

 

 


 Mij naam is Cindy Matser. Als mens en sporter interesseer ik me voor het menselijk lichaam. Hoe het werkt, hoe het in elkaar zit, hoe blessures ontstaan en hoe deze behandeld en voorkomen kunnen worden.
Ik vind het mooi om mijn klanten te helpen de conditie optimaal te houden en te verbeteren. Ik help sporters om de nadelige gevolgen van een intensieve training  of wedstrijd weg te nemen, of deze zo min mogelijk te doen voelen. Het voorkomen van blessures of het begeleiden van het herstel na een blessure vind ik een mooi onderdeel van mijn werk als (sport)masseur.

Zelf fiets, wandel, loop hard en heb een kantoorbaan, dus weet ik uit eigen ervaring dat begeleiding door een sportmasseur een goede aanvulling is, waar je ook baat bij hebt in het dagelijkse leven.

Opleiding

In juni 2012 heb ik de opleiding sportmassage afgerond bij Klimop Opleidingen en ben ik geslaagd voor mijn examen als sportmasseur. Sindsdien volg ik diverse workshops om mijn vaardigheden en massagetechnieken uit te breiden.

Duchenne Heroes

Sinds september 2012 zet ik me een week lang in voor Duchenne Heroes. Ruim 350 mountainbikers fietsen in 7 dagen 700 km van Luxemburg naar Nederland. Wij zetten
ons samen met de bikers in de strijd tegen de spierziekte Duchenne. Het is een zeer leerzame en ontroerende week. Een mooi evenement. Door de verhalen van deelnemers weet je ook waar je het voor doet, de strijd tegen de spierziekte Duchenne. https://www.duchenneheroes.nl/Giro di KiKa

Sinds juni 2014 ga ik ook met Giro di KiKa mee. Met deze tocht rijden de wielrenners in zes dagen 950 km door de Dolomieten. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.

Net als met Duchenne Heroes is dit doel ook iets wat je aan je hart gaat. https://www.girodikika.nl/